Onze producten

Belvados (40%vol):
In de reeks van Ramon’s Blend is de Belvados de drank die het meeste geduld eist. Pas drie winters na de pluk wordt de drank op fles getrokken. De appels worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot een cider. De cider wordt minstens tweemaal gestookt om alleen de essentie van de appel te behouden. We geven de kleurloze eau-de-vie rust gedurende twee jaar op Franse eik, dit geeft de Belvados een rijke koperen kleur. 

 >>> Kenmerken: fris en fruitig, perfecte balans tussen hout en aroma's van rijpe appel

 

Eau-de-vie de cidre (40%vol): 

De appel in zijn puurste vorm. De eau-de-vie of fruitbrandewijn is het resultaat van het foutloos distilleren. De kunst van het distilleren zit in het correct scheiden van het destillaat, zodat alleen de beste aroma’s worden behouden. Door het destillaat minstens tweemaal te distilleren heeft de eau-de-vie een zachte afdronk.

 >>> Kenmerken: puur, aroma van sterk gerijpte appels met exotische tinten

Appellikeur (18%vol):

Eén van onze topproducten is de appellikeur. De drank start als een bescheiden appelsap, maar door gecontroleerde vergisting en toevoeging van eigen gestookte eau-de-vie de cidre ontstaat een toplikeur. Er wordt een evenwichtige blend gecreëerd door de drank de tijd te geven om te homogeniseren. Dit likeur wordt gedronken als digestief of koud als aperitief.

 >>> Kenmerken: zoet, fruitig, appel sterk aanwezig

Appelkerslikeur (18%vol):

Een variant op de appellikeur is er een met kers. De kers zorgt voor een frisse en zure toets. En is kenmerkend door de bordeaux kleur.

 >>> Kenmerken: zoet-zuur, fruitig, fris